• MKBEA19-940x330-zonder-logo (1).jpg
 
MKBEA18 300x300 - Inschrijving geopend(1).jpg

Inschrijving MKB Export Award 2019 van start

Schrijf je in en maak kans!
MKB’ers met internationale ambities kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de MKB Export Award 2019. De MKB Export Award - dit jaar aan zijn zevende editie toe - wil ondernemers ondersteunen die de potentie hebben om succesvol de grens over te gaan of hun bestaande internationale activiteiten uit te breiden. De Award is een initiatief van MKB-Nederland, TNT, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Language Institute Regina Coeli.
MKB Export Award 2018 600x400.jpg

Winnaar MKB Export Award 2018: “Dit voelt bijna als te veel geluk”

Leentjes Poeder Pret gaat over grenzen
De winnaar van de MKB Export Award 2018 is bekend: Marleen de Haan (43) en Willem Kors (51) met hun bedrijf Leentjes Poeder Pret. Ze hebben binnen een jaar heel Nederland veroverd met hun kleurrijke poedersuiker, nu is het buitenland aan de beurt.
Leentjes-logo-RGB.jpg

Leentjes gekleurde poedersuiker winnaar MKB Export Award 2018

Marleen de Haan (43) en Willem Kors (53) zijn met hun bedrijf Leentjes Poeder Pret uitgeroepen tot winnaar van de MKB Export Award 2018. De jury roemt de twee ondernemers om de snelheid waarmee ze erin zijn geslaagd om met een nieuw product – gekleurde poedersuiker – de Nederlandse markt te veroveren en voorziet ook in het buitenland goede marktkansen.
Uitreiking MKB Export  Award.jpg

On the Rocks wint MKB Export Award 2017 met ‘notitieboek van steen’

Duurzaam product heeft grote mogelijkheden over de grens
De 29-jarige Anne Pleun van Eijsden is met haar start-up On the Rocks de winnaar van de MKB Export Award 2017. De jury is onder de indruk van de missie en visie van de jonge ondernemer, die met haar notitieboeken gemaakt van steenafval duurzaamheid en kwaliteit combineert tot een bijzonder en internationaal kansrijk product.
IMG_71121.JPG

Hoenderdaal Fasteners wint MKB Export Award 2016

Hoenderdaal Fasteners uit Veenendaal, producent van bevestigingsmaterialen, is de winnaar van de vierde MKB Export Award.
doos.jpg

Is exporteren iets voor mij als ondernemer?

Vier redenen waarom internationaal ondernemen goed is voor je bedrijf
Export brengt steeds meer geld in het laatje bij Nederlandse ondernemers, maar het is niet iets wat je zomaar even doet. Het vereist een goede voorbereiding en doorzettingsvermogen. En natuurlijk kun je daar veel mooie momenten voor terugkrijgen. We geven je de belangrijkste feiten over export en vier redenen om er voor te gaan.

Ondernemen in Duitsland: er zijn wel degelijk grote verschillen

Met Adjiedj Bakas, Jos van Mil, Ton Kemperink en Philip Hess
ondernemen-duitsland-zijn-wel-degelijk-19613131421.png
nico1.jpg

"We moeten onze voorsprong op Duitsland nú inzetten"

Ondernemer Nico Verspaget van Quadia gaat naar Duitsland
"Toen wij acht jaar geleden begonnen, wilden veel bedrijven iets met video op internet doen, maar ze wisten niet hoe ze dat konden aanpakken. Wij voorzagen zowel in de techniek als in de productie en dat doen we eigenlijk nog steeds", vertelt de 47-jarige Nico Verspaget, oprichter van Quadia Online Video. Het bedrijf is inmiddels toe aan uitbreiding naar het buitenland.
hubert.jpg

"Het WK en de Spelen in Brazilië, daar wil ik bij zijn"

Hubert von Heijden (Flexotels) breidt uit
Mobiele hotelkamers die je snel kunt neerzetten en na gebruik weer kunt inklappen en meenemen. Ondernemer Hubert von Heijden merkte dat hier behoefte aan is en richtte in 2009 Flexotels op. De verplaatsbare accommodaties worden vooral gebruikt rond grote muziek- en sportevenementen in binnen- en buitenland.

"Polen is veel moderner dan je denkt"

Hoe verover je groeimarkt Polen? drie ondernemers vertellen
webinar-ondernemen-polen-21513165619.png
Getoond 1 tot 10 van 12. Er zijn meer pagina's.
 
 
MKB Servicedesk
Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
Deze website maakt gebruik van cookies
http://www.mkbservicedesk.nl/3492/onze-leveringsvoorwaarden.htm
Meer informatie
Deze melding sluiten
tntio