Inschrijving MKB Export Award 2017 van start!

Mkb-ondernemers met de ambitie om internationaal zaken te doen, kunnen zich met ingang van vandaag inschrijven voor de vijfde editie van de MKB Export Award. De prijs is een initiatief van MKB-Nederland, TNT en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in samenwerking met Language Institute Regina Coeli en is bedoeld voor ondernemers die de potentie hebben om met succes de grens over te gaan of hun al bestaande internationale activiteiten willen uitbreiden.
De MKB Export Award biedt ondernemers met internationale ambities een stevige steun in de rug. De winnaar krijgt een exportcheque (tegoed voor transportkosten) t.w.v. 15.000 euro aangeboden door TNT, een jaar lidmaatschap van MKB-Nederland, een Zakenpartnerscan van RVO.nl en een driedaagse persoonlijke taaltraining in een taal naar keuze bij Language Institute Regina Coeli (‘de nonnen in Vught’).
 
De winnaar van vorig jaar, Hoenderdaal Fasteners uit Veenendaal, heeft de prijs gebruikt om rechtstreeks te gaan leveren aan de Zweedse markt. Doordat de meeste huizen daar van hout zijn gemaakt, ziet het bedrijf in hoogwaardige bevestigingsmaterialen – met name schroeven – er goede kansen voor verdere uitbreiding; met Zweden bovendien als springplank naar de rest van Scandinavië.
 

Inschrijven

Ondernemers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de MKB Export Award 2017 op de website. Hier kunnen zij aangeven welke (nieuwe) markt(en) zij willen betreden en met welk product of dienst. Ook moeten zij hun internationale ambities motiveren. Inschrijven kan tot 26 januari 2018. Op grond van het profiel, de internationale plannen en de motivatie van de deelnemers selecteert een deskundige jury in maart de top 3. Na een pitchronde kiest de jury de uiteindelijke winnaar.
 

Schrijf je in   

  • Inschrijving MKB Export Award 2017 van start!
 
MKB Servicedesk
Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
Deze website maakt gebruik van cookies
http://www.mkbservicedesk.nl/3492/onze-leveringsvoorwaarden.htm
Meer informatie
Deze melding sluiten
tntio